2023-ban nem kevesebb, mint húsz újdonsággal, köztük négy karakteres falpanellel jelentősen bővűlt a kínálat. A 2023-as új termékek igazi sztárjai a Curve, Canelé, Dorique és Scuretto falpanelek, amelyek a hagyomány és az innováció harmonikus keverékét mutatják be.

Video / Katalógus

A nagy klasszikusok kortárs újraértelmezése

„Fontos volt, hogy a klasszikusok modern értelmezésével dolgozzunk ki valamit. Az is fontos volt, hogy az eredmény valóban időtálló legyen” – magyarázza Bertrand Lejoly, az új falpanelek tervezője. A kollektív emlékezetbe bevésődött elemekkel való munkát előnyben részesítve a belga tervező e kollekcióhoz úgy döntött, hogy a jól ismert építészeti motívumokat újraértelmezi, hogy időtálló, többféle belsőépítészeti stílushoz illeszkedő dekorációs elemeket tervezzen. A koncepciótól a kész termékig tekintsen be a tervezővel való együttműködés kulisszái mögé filmünkben.

Az új kollekció tervezésekor fontosnak tartottuk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek nemcsak korszerűek, hanem sokoldalúak és innovatívak is az alkalmazásukban. A modularitásra és a kombinálható panelek létrehozására összpontosítva nagy kreatív potenciállal rendelkező dekorációs elemeket hoztunk létre. Minden egyes panel külön-külön vagy kombinálva is használható, így szinte végtelen számú elrendezés hozható létre. A modularitás és a személyre szabhatóság jegyében tervezett egyedi falrendszer lehetővé teszi, hogy játsszon a fal arányaival, textúrát adjon a sík felületekhez, és karaktert kölcsönözzön bármely belső térnek. Fedezze fel a számtalan kombinációs lehetőséget filmünkben.

Új befejező profilok
A kreatív lehetőségek további bővítése érdekében két új, kifejezetten a panelekhez kifejlesztett FL11 és WL10 befejező profillal is előálltunk. Ez a két profil lehetővé teszi a hibátlan befejezést vagy több panel tökéletes összekapcsolását, és grafikusabb falkompozíciókat is lehetővé tesz.

Az összes új terméket és még sok mást is megtalál az Atmospheres katalógusban.