Karakteres design

Szilárd vonalak, markáns architektúra, egyértelmű dizájn. A merész kijelentésektől és a kontrasztos jellemzőktől a sima felületekig és a monokróm mintákig minden és akármi lehetséges a fekete színnel. Bármilyen környezet, bármilyen stílus; BLACK kollekciónk segít elegáns, időtlen és egyedi belső terek kialakításában.

FT2 Black; IL10 Black; IL11 Black; IL12 Black >>> ragasztó

Összehozza a fényt és a sötétséget. A látszólag ellentétes és egymást kizáró koncepciók egybeolvadásával fekete világítási profiljaink egy új hibrid megtestesítői, amelyek soha nem látott módon javítják a belső tereket.

A fekete diffúzor szinte láthatatlan, ha a LED lámpák ki vannak kapcsolva, és teljesen más árnyalatú fényt hoz létre, amikor be vannak kapcsolva. A fehér változatnál több fényt elnyelő fekete diffúzor egyenletes, lágy fényt bocsát ki, elkerülve a fényerő és a fekete profilok ütközését. Az alapkivitelben fekete diffúzorral szerelt IL10, IL11 és IL12 BLACK profilok igény szerint fehér diffúzorral is felszerelhetők az intenzívebb és kontrasztosabb fényhatások érdekében.